Παραίτηση βρετανού υφυπουργού επειδή καθυστέρησε να πάει στη Βουλή των Λόρδων
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της παραίτησης του Βρετανού υπουργού Μάικλ Μπέιτς γιατί καθυστέρησε μία ώρα να πάει στη Βουλή των Λόρδων.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της παραίτησης του Βρετανού υπουργού Μάικλ Μπέιτς γιατί καθυστέρησε μία ώρα να πάει στη Βουλή των Λόρδων.
Ο Μάικλ Μπέιτς, υπουργός του υπουργείου Διεθνούς Ανάπτυξης ένιωσε πολύ άσχημα για την καθυστέρησή του, καθώς δεν μπόρεσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των συναδέλφων του και εν συνεχεία ανακοίνωσε στο Σώμα ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του στην πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι.
Τα μέλη της Βουλής άρχισαν να του φωνάζουν επανειλημμένα «όχι, όχι», ωστόσο ο Μπέιτς αποχώρησε από την αίθουσα. Από την πλευρά της η Τερέζα Μέι, η οποία πραγματοποιεί ταξίδι στην Κίνα, δήλωσε ότι η παραίτηση του Μπέιτς απορρίφθηκε.
in.gr
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο «χάρτης» έκθεσης των επαγγελμάτων – Η ραγδαία εξέλιξη της TN αλλάζει την αγορά εργασίας
- Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους «Reds» με ανατροπή! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λουτσέσκου: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 5-1»
- Καρολάιν Κένεντι: Η πιο τραγική φιγούρα της δυναστείας οφείλει να κρατήσει τη μνήμη της κόρης της ζωντανή



