Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βικτώρια Ταγκούλη: Μια... κουκίδα στον Κεραμεικό

Βικτώρια Ταγκούλη: Μια… κουκίδα στον Κεραμεικό

Από τις πλέον συνεπείς παρουσίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού η Βικτώρια Ταγκούλη έχει καταταφέρει να κάνει σταθερά και στιβαρά βήματα να παρουσιάζει - συμμετέχει σε αξιόλογες δουλειές είτε αυτές είναι στου στούντιο είτε πάνω στη σκηνή.

Από τις πλέον συνεπείς παρουσίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού η Βικτώρια Ταγκούλη έχει καταταφέρει να κάνει σταθερά και στιβαρά βήματα να παρουσιάζει – συμμετέχει σε αξιόλογες δουλειές είτε αυτές είναι στου στούντιο είτε πάνω στη σκηνή. Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, θα την συναντήσουμε ακόμη μία φορά πάνω στη σκηνή, στο PassPort Κεραμεικός – Upstairs όπου κύριο μενού της βραδιάς θα αποτελέσει το άλμπουμ «Κουκίδα», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει συντόμως.



Σε αυτό οποίο συναντάται με αξιόλογους σύγχρονους δημιουργούς, που της εμπιστεύθηκαν τραγούδια τους. Ο Σταύρος Σιόλας, ο Στάθης Δρογώσης, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Χρίστος Θεοδώρου, ο Δημήτρης Μαραμής, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Ζαχαρίας Καρούνης είναι μερικοί από τους συνθέτες που μελοποίησαν στίχους στιχουργών, όπως του Νίκου ΜωραΪτη, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Σταύρου Σταύρου, του Μιχάλη Γελασάκη, του Χρήστου Κανελλόπουλου, του Βάσου Βενιζέλου, του Μίμη Φωτόπουλου αλλά και του μοναδικού Μάνου Ελευθερίου. Μαζί και ένα μελοποιημένο ποίημα της Μαρίας Πολυδούρη. Την επιμέλεια της παραγωγής και των ενορχητρώσεων έχιε αναλάβει ο Χρίστος Θεοδώρου με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε άλλα τρία άλμπουμ στο παρελθόν.


Στα live της, τα τραγούδια αυτά θα έχουν σημαντική παρουσία δίπλα σε τολμηρές επιλογές τραγουδιών που κινούνται από τον ηλεκτρισμό των Ξύλινων Σπαθιών και του David Bowie, τον πληγωμένο ερωτισμό της Piaf, τον καημό του Μητροπάνου και του Βαμβακάρη αλλά και επιλογές από τον σκοτεινό κόσμο του Nick Cave και της αιθέριας Kate Bush.

Οι εκπλήξεις στο ρεπερτόριο δεν σταματούν εδώ αλλά αποκαλύπτονται σταδιακά κατά τη διάρκεια του live, αλλάζοντας σχήματα και εποχές χάρη στο κοινό αίσθημα που ενώνουν τόσο φαινομενικά διαφορετικά τραγούδια.



Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Χρίστος Θεοδώρου – ενορχήστρωση, πιάνο
Γιώτης Παρασκευαϊδης – ηλεκτρική κιθάρα
Διονύσης Βερβιτσιώτης – βιολί
Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης – κρουστά, βιμπράφωνο

Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Δαμιανός

INFO

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Tηλ. κρατήσεων 2105222203
www.pass-port.com.gr
Τιμές εισιτηρίων:
13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο bar) – 20 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 3ο τελικό της Volley League ανδρών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024