Η Μέι κινδυνεύει με ανατροπή από την ηγεσία των Τορις
Βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος, ακραιφνείς υποστηρικτές της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή επικεντρωμένοι σε εσωτερικά θέματα εμφανίζονται όλο και περισσότερο δυσαρεστημένοι με τις επιδόσεις της Τερέζα Μέι και ετοιμάζονται για μία κίνηση που θα την πετάξει από την ηγεσία των Τόρις, εάν τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών είναι αρνητικά για το κυβερνών κόμμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.
Βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος, ακραιφνείς υποστηρικτές της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση ή επικεντρωμένοι σε εσωτερικά θέματα εμφανίζονται όλο και περισσότερο δυσαρεστημένοι με τις επιδόσεις της Τερέζα Μέι και ετοιμάζονται για μία κίνηση που θα την πετάξει από την ηγεσία των Τόρις, εάν τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών είναι αρνητικά για το κυβερνών κόμμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.
Βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος δήλωσαν στην εφημερίδα ότι υπάρχει συσσωρευμένη δυσαρέσκεια για τις εναλλαγές στην στρατηγική για το Brexit, για την κακή διαχείριση του κυβερνητικού ανασχηματισμού, για τις επιδόσεις της στα τοπικά θέματα.
Σύμφωνα με πρώην υπουργό της βρετανικής κυβέρνησης, η πιο επικίνδυνη χρονική στιγμή για την πρωθυπουργό θα είναι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τοπικών εκλογών τον Μάιο και στην περίπτωση θα καταγραφούν αρνητικά αποτελέσματα σε τοπικά συμβούλια που αποτελούν προπύργια των Τόρις.
Η Τερέζα Μέι έχει ήδη επιβιώσει σειράς ανταρσιών κατά της ηγεσίας της, όπως μετά την απώλεια της απόλυτης πλειοψηφίας στη Βουλή των κοινοτήτων έπειτα από τις εκλογές που η ίδια προκήρυξε για να βελτιώσει τη θέση των Τόρις ή έπειτα από τις γκάφες που συνόδευσαν την παρουσία της στη διάσκεψη του Συντηρητικού Κόμματος.
«Περπατά επάνω σε λεπτό στρώμα πάγου», δήλωσε στην εφημερίδα μη κατονομαζόμενος βουλευτής των συντηρητικών.
in.gr
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους