Ομόνοια: Πτώση-μυστήριο από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου
Μυστήριο καλύπτει την πτώση άντρα στο κενό από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου της Ομόνοιας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.
Μυστήριο καλύπτει την πτώση άντρα στο κενό από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου της Ομόνοιας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο άνθρωπος που φέρεται να έπεσε από τον πέμπτο όροφο διέσχισε την είσοδο του κτιρίου και μπήκε στο εσωτερικό του, αδιαφορώντας για τις ερωτήσεις της υπαλλήλου στην υποδοχή.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, καθότι δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου και τη στιγμή που οι δυνάμεις της έφταναν στην περιοχή τον είδαν να πέφτει στο κενό.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
in.gr
- Τρία χρόνια μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη που σημάδεψε τη χώρα – Πλησιάζει η δίκη
- ΚΚΕ: Συμμετοχή της κυβέρνησης στο «ειρηνευτικό σχέδιο» των ΗΠΑ στη Γάζα, ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια
- «Το ποσό-μαμούθ που θα πάρει ως αποζημίωση ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- «Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος

