Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις και πάλι στην Αθήνα

Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις και πάλι στην Αθήνα

Προσκεκλημένος της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών, θα παραστεί στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας του «Αόρατη κλωστή» που θα γίνει στο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος

Στην Αθήνα για μια ακόμη φορά θα βρεθεί ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις προκειμένου να παραστεί σε πρεμιέρα ταινίας του, καμμίας άλλης από την «Αόρατη κλωστή» («Phantom thread») του Πολ Τόμας Αντερσον, για την οποία εφέτος ήταν υποψήφιος για την Χρυσή Σφαίρα.

Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος, ενώ και αυτή την φορά, ο Ντέι Λούις είναι προσκεκλημένος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, η οποία τον έχει καλέσει πολλές φορές αρχής γενομένης το 1989 όταν έγινε η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας του «Το αριστερό μου πόδι».

Η τελευταία φορά που ο Ντέι λούις ήρθε στην Αθήνα για πρεμιέρα ταινίας του ήταν το 2013 για τον «Λίνκολν» του Στίβεν Σπίλμπεργκ χάρη στην οποία κέρδισε το τρίτο Οσκαρ της καριέρας του μετά τα βραβεία του για το «Αριστερό μου πόδι» και «Θα χυθεί αίμα» (επίσης του Πολ Τόμας Αντερσον).

Ολα τα έσοδα από την πρεμιέρα της «Αόρατης κλωστής» θα διατεθούν για τη λειτουργία της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, ενώ η «Αόραστη κλωστή» θα αρχίσει να παίζεται στις αίθουσες την ίδια ημέρα της πρεμιέρας στο ΚΠΙ, Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Στην ταινία «Αόρατη κλωστή» ο Ντ. Ντέι Λούις υποδύεται τον Αγγλο μόδιστρο της δεκαετίας του 1950 του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά ύστερα από την γνωριμία του με μια παράξενη γυναίκα.

Χρήσιμες πληροφορίες
Πρεμιέρα «Η Αόρατη Κλωστή», Πέμπτη 1/2, 19.30, αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Συγγρού 364, Καλλιθέα, 2108778396-8).

Είσ.: € 30, € 50. Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα 2109650916 και 2109637124. Μπορείτε να επισκεφτείτε και το viva.gr.

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024