Ραχόι: Πλησιάζουμε σε κοινή προσέγγιση για ΟΝΕ και προσφυγικό
Κοινή προσέγγιση στη συνάντηση εργασίας των ηγετών του ευρωπαϊκού Νότου στη Ρώμη σχετικά με την Οικονομική και Νομισματική Ένωση και την πολιτική μετανάστευσης της ΕΕ, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι.
Κοινή προσέγγιση στη συνάντηση εργασίας των ηγετών του ευρωπαϊκού Νότου στη Ρώμη σχετικά με την Οικονομική και Νομισματική Ένωση και την πολιτική μετανάστευσης της ΕΕ, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι.
Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Ραχόι αναφέρει: «Συνάντηση εργασίας σχετικά με την Οικονομική και Νομισματική Ένωση και την πολιτική μετανάστευσης της ΕΕ. Πλησιάζουμε σε μια κοινή προσέγγιση. #southEUsummit».
Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στη 4η Σύνοδο Κορυφής των 7 Νότιων χωρών της ΕΕ τα θέματα που συζητήθηκαν στη σύνοδο των ηγετών ήταν η Ολοκλήρωση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, η μεταναστευτική πολιτική, η προώθηση του οράματος που να διασφαλίζει την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις επενδύσεις.
Ομοίως, στην ατζέντα των συζητήσεων της συνάντησης των επτά ηγετών αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter, επίσης, και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
«Έφθασα απόψε στη Ρώμη για μια νέα συνάντηση εργασίας των επτά μεσογειακών χωρών. Τρεις στόχοι: Οι μεταναστευτικές ροές, η νομισματική ένωση, η αναβίωση της Ευρώπης και οι διαβουλεύσεις με τους πολίτες».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Πώς η γήρανση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συνταξιοδοτικά συστήματα της Ευρώπης
- Ινδονησία: Πάνω από 900 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Στους 400 ανέρχονται οι αγνοούμενοι
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
