Βρετανία: Ανοιχτές μέχρι αργά οι παμπ για τον βασιλικό γάμο
Την επέκταση του ωραρίου των παμπ στη Μεγάλη Βρετανία μέχρι την 1 πμ για το Σαββατοκύριακο του βασιλικού γάμου τον Μάιο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Την επέκταση του ωραρίου των παμπ στη Μεγάλη Βρετανία μέχρι την 1 πμ για το Σαββατοκύριακο του βασιλικού γάμου τον Μάιο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Το υπουργείο Εσωτερικών θα ξεκινήσει διαβουλεύσεις που θα διαρκέσουν ένα μήνα για τον σχεδιασμό του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. «Θέλουμε όλοι να επωφεληθούν από μια τέτοια ιστορική διοργάνωση», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών, Άμπερ Ραντ.
Το ωράριο των παμπ είχε στο παρελθόν επεκταθεί για τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011 και για τον εορτασμό των 90ών γενεθλίων της βασίλισσας το 2016.
Ο γάμος θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνσδορ στις 19 Μαΐου, την ίδια ημέρα με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και τον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα
- Πάτρα: 89χρονη σκότωσε κουτάβια και όταν ένας 25χρονος της πέταξε πέτρες εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο
- Η «Πολυκατοικία» ως memento mori – Το ντοκιμαντέρ της Σελάνας Ε. Βροντή στον Δαναό
- Φορολογία: Αναδιάταξη με νέο μείγμα μέτρων – Κερδισμένοι και χαμένοι
- Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει πάλι ο «Φραπές» – Δικαίωμα στη σιωπή επικαλείται ο Ξυλούρης
- «Απάτητα βουνά» ο Πάρνωνας και τα Τζουμέρκα


