Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μολέδο: «Πάω στην Ιντερνασιονάλ»

Μολέδο: «Πάω στην Ιντερνασιονάλ»

Ο Ροντρίγο Μολέδο έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, αποκάλυψε στους συμπαίκτες του πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Βραζιλία.

Ο Ροντρίγο Μολέδο έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, αποκάλυψε στους συμπαίκτες του πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Βραζιλία. «Θα γυρίσω στην πατρίδα μου για να παίξω στην Ιντερνασιονάλ» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, για τον οποίο έδειξε έντονο ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο έμπειρος στόπερ των πράσινων, έχει υπογράψει προσύμφωνα με την Ιντερνασιονάλ. Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκαναν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας μάλιστα πως εκπρόσωπος της «Ίντερ» έρχεται στην Ελλάδα για να κλείσει μια και καλή το θέμα.

«Έχουμε υπογράψει προσύμφωνο με τον Μολέδο και δικηγόρος μας ταξιδεύει στην Ελλάδα. Θα ενημερώσουμε τον Παναθηναϊκό για τις εξελίξεις και θέλουμε να ολοκληρώσουμε άμεσα την μεταγραφή. Αν η ελληνική ομάδα δεν δεχθεί την πρόταση μας, τότε θα περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι», δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, διοικητικό στέλεχος της Ιντερνασιονάλ. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το τοπίο με τον Μολέδο θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024