Δράμα: Συνελήφθη 43χρονος που… έπαιρνε «φακελάκια» από γιατρούς
Ένας 43χρονος συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας για απάτη και απόπειρα απάτης σε βάρος γιατρών στη Δράμα και την Καβάλα.
Ένας 43χρονος συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας για απάτη και απόπειρα απάτης σε βάρος γιατρών στη Δράμα και την Καβάλα.
Όπως έγινε γνωστό, προχθές ο 43χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με 37χρονη γιατρό στη Δράμα, με το πρόσχημα ότι η μητέρα του είναι πελάτισσα του ιατρείου της. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο δράστης επικαλούμενος πρόβλημα υγείας της μητέρας του, κατάφερε αρχικά να την πείσει να του παραδώσει χρήματα. Το πρωί της επόμενης μέρας ο ίδιος επισκέφθηκε το ιατρείο της 37χρονης, όπου τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 43χρονος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε να αποσπάσει 20 ευρώ από άλλον έναν γιατρό, ενώ επιχείρησε να εξαπατήσει και άλλους δύο γιατρούς, χωρίς όμως να το καταφέρει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
