Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός 33χρονος ηθοποιός του Star Trek

Νεκρός 33χρονος ηθοποιός του Star Trek

Σε ηλικία 33 χρονών άφησε την Πρωτοχρονιά την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Jon Paul Steuer, ο οποίος κατάφερε να γίνει διάσημος μέσα από το ρόλο του Alexander Rozhenko στην επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek: The Next Generation.

Σε ηλικία 33 χρονών άφησε την Πρωτοχρονιά την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Jon Paul Steuer, ο οποίος κατάφερε να γίνει διάσημος μέσα από το ρόλο του Alexander Rozhenko στην επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίαςStar Trek: The Next Generation.

Ο Jon, επίσης γνωστός ως Jonny Paul Jewels στη μεταγενέστερη καριέρα του ως μουσικός, πέθανε την 1η Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να έχει καθοριστεί ακόμα ηαιτία θανάτου του.

Ο Jon γεννήθηκε στην Καλιφόρνια τον Μάρτιο του 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 3 ετών, συνεχίζοντας να παίζει τον Alexander Rozhenko, στη σειρά Star Trek το 1990.

Λέγεται μάλιστα ότι κατάφερε να πάρει το ρόλο, μόνο επειδή ήταν το μόνο μικρό παιδί στην ακρόαση που ήταν αρκετά υπομονετικός για να καθίσει στις τρεις ώρες προετοιμασίας που χρειάστηκαν για το μακιγιάζ του και το κοστούμι του.

in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024