
Γερμανία: 15χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από συνομήλικό της Αφγανό
Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, τής επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στην Ρηνανία-Παλατινάτο
Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, τής επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στην Ρηνανία-Παλατινάτο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά το βράδυ της Τετάρτης, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι. Η σύλληψή του κατέστη δυνατή έπειτα από παρέμβαση και περαστικών. Λίγο αργότερα, η κοπέλα, η οποία είχε στο μεταξύ μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Die Rheinpfalz, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 15χρονος Αφγανός, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα, έχει υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Λιμενικό και ΕΥΠ εξάρθρωσαν κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Πέντε οι συλλήψεις
- Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Τρία δοκάρια οι «κίτρινοι», ισοπαλία… Ευρώπης οι «πράσινοι»
- Βόλος – ΟΦΗ 1-1: Δεν χάρηκε κανείς… (vid)
- U.S. Rescues Downed Airman as Pressure Mounts on Iran Over Hormuz
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Υποκλοπές: Έκθετο το Μαξίμου – Για πρώτη φορά έγγραφο αποδεικνύει τις σχέσεις κυβέρνησης και Intellexa
