
Μήνυση γονέων για αίθουσες-αποθήκες σε σχολείο της Καλαμαριάς
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλαν γονείς μαθητών από τρεις τάξεις του 23ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες που τα παιδιά τους κάνουν μάθημα.
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλαν γονείς μαθητών από τρεις τάξεις του 23ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες που τα παιδιά τους κάνουν μάθημα.
Σύμφωνα με τους γονείς, το σχολείο, το οποίο λειτουργεί ως 12θέσιο, αντιμετωπίζει σοβαρά στεγαστικά, λειτουργικά και κατ’ επέκταση εκπαιδευτικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων, ένας αποθηκευτικός χώρος έχει διαχωριστεί με γυψοσανίδα, προκειμένου να στεγαστούν τα δύο τμήματα της πρώτης δημοτικού Α1 και Α2. Μια ακόμη τάξη, το Β1 με 16 μαθητές, στεγάζεται σε αποθηκευτικό χώρο, στο 2ο όροφο της πτέρυγας του 7ου Γυμνασίου, με το οποίο συστεγάζεται το 23ο Δημοτικό, όπως αναφέρει η voria.gr.
Με τη μήνυση που υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, οι γονείς στρέφονται «κατά πάντων υπευθύνων, αιρετών ή μη, της δημοτικής αρχής του δήμου Καλαμαριάς που εμπλέκονται στη λήψη αποφάσεων σχετικά με το θέμα», επισημαίνοντας ότι από την καθυστέρηση εύρεσης λύσης ενδέχεται να προκληθεί κίνδυνος υγείας ζωής, με πράξεις ή παραλείψεις που είναι ποινικά κολάσιμες.
in.gr
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Λεβαντόφσκι την οδηγεί στη στέψη!
