Αγνοείται η τύχη κτηνοτρόφου στα Βαρδούσια
Αγνοείται από την Πέμπτη το βράδυ η τύχη κτηνοτρόφος 40 χρονών από τα Μάρμαρα που βρισκόταν με τα πρόβατά του στην ορεινή περιοχή της Ανατολής, στα Βαρδούσια.
Αγνοείται από την Πέμπτη το βράδυ η τύχη κτηνοτρόφος 40 χρονών από τα Μάρμαρα που βρισκόταν με τα πρόβατά του στην ορεινή περιοχή της Ανατολής, στα Βαρδούσια.
Εικάζεται από τους συγγενείς του ότι αποκλείστηκε εξαιτίας του χιονιού που έπεσε ξαφνικά στην περιοχή.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο και προσπάθειες προσέγγισης αναμένεται να γίνουν σήμερα Σάββατο εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
in.gr
- Αναζητώντας τη μεγάλη μέθοδο
- Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Η διαδικτυακή συνεδρία γάμου, η κόντρα και το παθιασμένο φιλί
- Πρώτοι Χαιρετισμοί: Τι ώρα ξεκινούν – Πότε ψάλλεται ο Ακάθιστος Ύμνος
- Final Four: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση πώλησης των εισιτηρίων
- ΚΚΕ: Βλέπει ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη – Το πόρισμα για την Εξεταστική για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τέλος και επίσημα στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαχρονικό το πρόβλημα, καμία ποινική ευθύνη υπουργών με απόφαση της ΝΔ

