Νεκρός άνδρας που έπεσε στις ράγες στον ΗΣΑΠ «Ομόνοια»
Νεκρός ανασύρθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής ο άνδρας που έπεσε στις ράγες του σταθμού ΗΣΑΠ της Ομόνοιας. Κανονικά διεξάγεται η λειτουργία του σταθμού ύστερα από την προσωρινή διακοπή.
Νεκρός ανασύρθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής ο άνδρας που έπεσε στις ράγες του σταθμού ΗΣΑΠ της Ομόνοιας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκεται για αλλοδαπό άνδρα, ηλικίας 51 ετών. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν και τυπικά τον θάνατό του.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα με δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής και δυνάμεις του ΕΚΑΒ, ενώ η λειτουργία του σταθμού διεξάγεται κανονικά ύστερα από την προσωρινή διακοπή.
in.gr
- Μανόλης Ανδρόνικος: Τετράγωνη λογική
- Άνδρας απειλεί να πέσει από την ταράτσα της Πολεοδομίας στην Αθήνα
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- «Άμεσος κίνδυνος για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα»: Τα sex toys που «ενόχλησαν» το Πεντάγωνο των ΗΠΑ
- Πέθανε o πρώην βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Χειμάρας
- «Εξαφανισμένη» ή «φυγάς» η 16χρονη Λόρα – «Δεν ήρθε τυχαία στην Αθήνα»


