Εθελούσια έξοδος στον ΑΔΜΗΕ με bonus
Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για περίπου 120 εργαζόμενους που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα αναμένεται να εγκρίνει το διοικητικό συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ
Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για περίπου 120 εργαζόμενους που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα αναμένεται να εγκρίνει το διοικητικό συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ
Προτείνεται οι περίπου 120 εργαζόμενοι στον ΑΔΜΗΕ να λάβουν από 30.000 έως 40.000 χιλιάδες ευρώ. Το πρόγραμμα αφορά σε εργαζόμενους στην εταιρεία που έχουν συμπληρώσει το ηλικιακό όριο, ωστόσο συνεχίζουν να εργάζονται.
Μάλιστα οι περίπου 120 εργαζόμενοι δεν μπορούν να απολυθούν καθώς απολαμβάνουν την προστασία από τη συμφωνία απόσχισης του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ και την είσοδο της κινεζικής State Grid στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Με βάση τη συμφωνία μετόχων για τα επόμενα 3 χρόνια δεν μπορούν να γίνουν απολύσεις και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να φύγουν παρά μόνο εάν συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της εθελούσιας. Σημειώνεται ότι ο ΑΔΜΗΕ απασχολούσε στις 31 Δεκεμβρίου 2016 1396 άτομα, δηλαδή η εθελούσια αφορά στο 8,5% του προσωπικού.
Εκτός όμως από την πρόταση για εθελούσα η διοίκηση θα θέσει προς έγκριση στο ΔΣ και την αλλαγή του οργανογράμματος του ΑΔΜΗΕ.
in.gr
- Κεντρικό ρόλο και αυξημένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς
- Χρυσή Αυγή: Καταπέλτης η εισαγγελέας – «Ναζιστικό κόμμα, γνήσιο τέκνο της ιδεολογίας αυτής»
- Πράσινο φως της FDA στην πρώτη οικιακή συσκευή κατά της κατάθλιψης – Πώς λειτουργεί
- Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια νέας κοινωνικής δομής
- Λαμία: Στα δικαστήρια η αγρότισσα που συνελήφθη για βίντεο στο Tik Tok – Τι ισχυρίζεται
- Ευρώπη: Το κέντρο δίνει τη θέση του στην ακροδεξιά

