Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Ηρώδειο για δύο συναυλίες ο Στινγκ

Στο Ηρώδειο για δύο συναυλίες ο Στινγκ

Στην Αθήνα θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2018 ο βρετανός μουσικός Στινγκ προκειμένου να δώσει δύο συναυλίες στο Ηρώδειο.

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο βρετανός μουσικός Στινγκ τον Ιούνιο του ερχόμενου έτους, προκειμένου να δώσει δύο συναυλίες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου στις 22 και 23 Ιουνίου, ερμηνεύοντας διάσημα τραγούδια από την πολύχρονη σόλο καριέρα του, αλλά και από την εποχή που αποτελούσε μέλος του συγκροτήματος The Police.

Το τελευταίο άλμπουμ του Sting, με τίτλο «57th & 9th» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, ακολούθησε η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία «57th & 9th World Tour», με 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη, η οποία έληξε πρόσφατα.

Κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 ταινίες, διηύθυνε την παραγωγή του αναγνωρισμένου «A Guide to Recognizing Your Saints» και το 1989 έπαιξε στο «The Threepenny Opera» του Μπρόντγουεϊ. Το πιο πρόσφατο θεατρικό του πρότζεκτ ήταν το υποψήφιο για βραβείο Tony μιούζικαλ «The Last Ship», εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις του τραγουδιστή από τη κοινότητα των κατασκευαστών καραβιών στο Γουόλσεντ της βορειοανατολικής Αγγλίας, όπου και μεγάλωσε. Το σόου, σε μουσική και στίχους από τον ίδιο, ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ τη σεζόν 2014/15 και την επόμενη χρονιά «βγήκε» σε περιοδεία σε όλη την Αγγλία.

Πέρα από το καλλιτεχνικό του έργο, ο Sting έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση. Μαζί με τη σύζυγό του, Τρούντι Στάιλερ, ο Sting ίδρυσε το Rainforest Fund το 1989, ώστε να προστατεύσει τα τροπικά δάση και τους ιθαγενείς που ζουν σ’ αυτά. Μαζί έχουν οργανώσει 18 φιλανθρωπικές συναυλίες, ώστε να μαζέψουν χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τους πόρους του πλανήτη που βρίσκονται σε κίνδυνο. Από την απαρχή του, το Rainforest Fund έχει επεκταθεί σε ένα δίκτυο από συνδεδεμένες οργανώσεις οι οποίες δουλεύουν σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2018.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024