Θερμό επεισόδιο της Μεγαλοοικονόμου στο γραφείο του Λεβέντη
Θερμό επισόδειο προκάλεσε στους διαδρόμους της Βουλής η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που αποχώρησε απο την Ένωση Κεντρώων.
Θερμό επισόδειο προκάλεσε στους διαδρόμους της Βουλής η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που αποχώρησε απο την Ένωση Κεντρώων.
Η βουλευτής εντελώς ξαφνικά μπήκε στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων κι άρχισε να φωνάζει στους συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη και να κατηγορεί τον πρόεδρο ότι «γλείφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Το μένος της κατά του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων ήταν τόσο μεγάλο που λίγο έλειψε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής.
Η ίδια σε έξαλλη κατάσταση φώναζε πως δεν συνάδουν οι ανακοινώσεις του κόμματος με τα όσα υποστήριξε ο Μάριος Γεωργιάδης στο συνέδριο της ΝΔ.
Άννα Καραβοκύρη
in.gr
- Γιάννης Πάριος: Μαζί με τους γιους, τις νύφες και τα εγγόνια του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Πολωνία: Πολεμικά αεροσκάφη αναχαίτισαν επάνω από την Βαλτική ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος
- ΚΚΕ: Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να συκοφαντήσει τον αγώνα των αγροτών, θα φάει τα μούτρα της
- Διάκριση με… άρωμα γιορτών για τον Μουζακίτη: Δεύτερος ακριβότερος που έχει γεννηθεί Χριστούγεννα (pic)
- Οικονομική ανάπτυξη, αλλά χωρίς δουλειές; Ο οικονομικός εφιάλτης της Gen Z γίνεται πραγματικότητα
- Ισραήλ: Η αστυνομία έκανε έφοδο σε χριστουγεννιάτικο πάρτι και συνέλαβε Παλαιστίνιο που είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης
