Το βιβλίο του πρώην εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο, παρά το άδοξο τέλος της καριέρας του στο Λευκό Οίκο, στο βιβλίο δεν πρόκειται να στρέψει τα βέλη του κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αλλά συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης που του άσκησαν δριμεία κριτική.

Ο συντηρητικός εκδοτικός οίκος Regnery ανακοίνωσε ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει πιθανότατα τον Ιούλιο και ο τίτλος του θα είναι «The Briefing», δηλαδή η ενημέρωση.

Ο Σπάισερ παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου τον περασμένο Ιούλιο, έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον πρόεδρο Τραμπ. Είχε αρκετά αρνητικές σχέσεις με τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης και του ασκήθηκε αυστηρή κριτική για δηλώσεις όπως αυτή ότι η τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ είχε τη μεγαλύτερη προσέλευση από οποιουδήποτε άλλου προέδρου.

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την κυκλοφορία του βιβλίου του λέει ότι ο πρόεδρος Τραμπ αντιμετώπισε εχθρικότητα από κάποια μέσα ενημέρωσης και είπε ότι θα αποκαλύψει μια πλευρά της κυβέρνησης που δεν είναι γνωστή στο κοινό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο