«Το καμ μπακ» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
...
Ένα κουαρτέτο ηθοποιών σε μια σπαρταριστή ιστορία. «Το καμ μπακ», η νέα κωμωδία του βραβευμένου Βασίλη Κατσικονούρη, ανεβαίνει στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη.
Η Μίνα Αδαμάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Χάρης Τζωρτζάκης «ξετυλίγουν» την «κωμωδία της μνήμης», η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το comeback της καλής κωμωδίας στη ζωή μας.
Λίγα λόγια για το έργo
Ένας παροπλισμένος πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Άκης Γλυκοφρίδης, πρόκειται να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που αναμένεται να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό.
Η περιπέτεια ξεκινά όταν το περιβόητο DVD – που εμπεριέχει το ντοκουμέντο – βρίσκεται κατά τύχη, στα χέρια της Όλγας. Ο Άκης εντοπίζει την Όλγα, η οποία είναι μεν πρόθυμη να του το επιστρέψει, όμως δεν θυμάται που το έβαλε. Σε δύο ώρες η εκπομπή βγαίνει στον αέρα ενώ το DVD δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα το δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της. Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!
Συντελεστές της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέσγουελ
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Video παράστασης: Χρήστος Δήμας
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης
Make up Artist: Ειρήνη Λεγκασμί
Φωτογραφίες: Στέφανος Κυριακόπουλος
Video Art: Δημήτρης Ασημάκης
Οργάνωση Παραγωγής: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης
Γραφείο Τύπου παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης, Ιωάννα Δουρή
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Μίνα Αδαμάκη
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Ιωάννης Παπαζήσης
Χάρης Τζωρτζάκης
in.gr
- Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Διευθυντής κλινικής ευθύνεται για τουλάχιστον 68 θανάτους – Χρησιμοποιούσε εμφύτευμα από δική του εταιρεία
- Η Τεχεράνη επιτρέπει την διέλευση κινεζικών πλοίων από το Ορμούζ
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στα Σπάτα
- Ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος πέθανε στα 34 του χρόνια
- «Ποιος διάολο πέταξε κινητό στο κεφάλι μου;»: Ελαφριά διάσειση για τον Όλι Σάικς στη σκηνή
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442