Συλλήψεις μετά το ατύχημα με τρένο σε λούνα παρκ του Αιγίου
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το ατύχημα με τρενάκι που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο και στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το ατύχημα με τρενάκι που
σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο και
στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής του τρένου και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Όσον αφορά στο περιστατικό, η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους.
Αμέσως μετά έφθασαν στην πλατεία πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια η μητέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τέμπη: Γενικός ξεσηκωμός το Σάββατο για τη «μαύρη» επέτειο – Συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ με 24ωρη απεργία
- Βουλή: Κόντρα Φλωρίδη – Βελόπουλου για τη συμφωνία με Chevron με φόντο τον… Σαμαρά
- Κικίλιας: Όταν ένας πολιτικός αναλαμβάνει ένα έργο, οφείλει να το ολοκληρώνει
- Χαρίτσης από ΟΣΕ: Χρειαζόμαστε ενιαίο δημόσιο, ασφαλή σιδηρόδρομο, το χρωστάμε στα θύματα των Τεμπών
- H Ίντερ και οι άλλοι: Οι φιναλίστ του Champions League που αποκλείστηκαν πρόωρα
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση μετέτρεψε την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από μέσο διαλεύκανσης σε μέσο συγκάλυψης
