Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Νιούτον τραγουδά η Κρόου [Βίντεο]

Για τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Νιούτον τραγουδά η Κρόου [Βίντεο]

Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός τιμά τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας παρουσιάζοντας ένα νέο τραγούδι, το οποίο έγραψε με αφορμή τη θλιβερή επέτειο στις 14 Δεκεμβρίου της επίθεσης στο δημοτικό σχολείο, όταν ο 20χρονος Άνταμ Λάντζα άνοιξε πυρ και σκότωσε 20 παιδιά, όλα ηλικίας μεταξύ έξι και επτά ετών, καθώς και έξι ενήλικες.

Η Σέριλ Κρόου δεν ξέχασε τι συνέβη στο σχολείο Sandy Hook, στο Νιούτον του Κονέκτικατ πριν από πέντε χρόνια. Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός τιμά τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας παρουσιάζοντας ένα νέο τραγούδι, το οποίο έγραψε με αφορμή τη θλιβερή επέτειο στις 14 Δεκεμβρίου της επίθεσης στο δημοτικό σχολείο, όταν ο 20χρονος Άνταμ Λάντζα άνοιξε πυρ και σκότωσε 20 παιδιά, όλα ηλικίας μεταξύ έξι και επτά ετών, καθώς και έξι ενήλικες.



Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian» η Κρόου μίλησε για το ζήτημα της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ. «Μπορεί να νομίζατε ότι μετά το Βέγκας (την πολύνεκρη ένοπλη επίθεση σε συναυλία κάντρι) θα βλέπαμε κάποιους επικεφαλής από την κάντρι κοινότητα της χώρας μας να παίρνουν θέση», δήλωσε η Κρόου. «Αλλά το μόνο που μπορώ να πω για αυτό είναι ότι αν τίθεται θέμα χρημάτων και φόβου τέτοιες συζητήσεις κόβονται απότομα».

«Δεν υπάρχει κανένας που γνωρίζω στον δημοφιλή κόσμο της κάντρι που είναι πρόθυμος να βγει μπροστά και πραγματικά να πάρει θέση σε αυτό, κι αυτό είναι πραγματικά ατυχές» πρόσθεσε η Κρόου.
Τη Δευτέρα, η Σέριλ Κρόου κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο της τραγούδι «The Dreaming Kind», στο οποίο εμφανίζεται με την 12χρονη ανιψιά της.

«Η τραγωδία στο Νιούτον πριν από πέντε χρόνια και οι αμέτρητες ζωές που χάθηκαν σε ένοπλες επιθέσεις από τότε βαραίνουν την καρδιά μου» γράφει η τραγουδίστρια για το νέο τραγούδι, τα έσοδα από το οποίο θα προσφερθούν στην Sandy Hook Promise, μια οργάνωση που δραστηριοποιείται στην πρόληψη της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω το «The Dreaming Kind» για τους απίστευτους ανθρώπους της Sandy Hook Promise, που εργάζονται τόσο σκληρά κάθε μέρα για να καταπολεμήσουν τη βία, σημειώνει η Κρόου, η οποία δίδαξε σε δημοτικό σχολείο στο Σαιντ Λούις προτού ακολουθήσει μουσική καριέρα. «Η εξαιρετική δουλειά που κάνει αυτή η οργάνωση για να εκπαιδεύσει και να προστατεύσει το έθνος μας από περαιτέρω αιματοχυσία μάς δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ελπίζω ότι αυτό το τραγούδι θα εμπνεύσει το ίδιο συναίσθημα σε όσους το ακούσουν» τονίζει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024