Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο ζητά η Τροχαία
Στοιχεία για ένα τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης αναζητά η Τροχαία, προκειμένου να εντοπίσει τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε πεζό, ο οποίος έχασε τη ζωή του.
Έκκληση στους πολίτες που πιθανόν να ήταν μάρτυρες ενός θανατηφόρου τροχαίου κάνει η Τροχαία, η οποία αναζητά τα στοιχεία του ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου που χτύπησε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό οικογενειάρχη την Παρασκευή 24/11/2017 και ώρα 00:30 τα μεσάνυχτα, στην οδό Πλαστήρα 91 στην παραλιακή οδό Νέας Κρήνης Θεσσαλονίκης, απέναντι από τα εστιατόρια Firenze και «Περί Ιχθύων».
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο είναι ένα Suzuki Swift, χρώματος γκρι και έφερε ή εξακολουθεί να φέρει ζημιές στο δεξιό προσθιο τμήμα, στο καπό ή στο παρμπρίζ.
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 6943904399 ή στο 100.
in.gr
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς


