Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Twitter: Νάγκετς... πιο δημοφιλή από Τραμπ και Ομπάμα

Twitter: Νάγκετς… πιο δημοφιλή από Τραμπ και Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να κυριαρχήσει στο Twitter και το 2017 ακόμα κι αν τα τιτιβίσματα του πρώην πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes. Ωστόσο, το θέμα που σάρωσε τα πάντα στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ήταν η καμπάνια 16χρονου για δωρεάν… μπουκιές κοτόπουλου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να κυριαρχήσει στο Twitter και το 2017 ακόμα κι αν τα τιτιβίσματα του πρώην πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes.

Ωστόσο, το θέμα που σάρωσε τα πάντα στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ήταν η καμπάνια 16χρονου για δωρεάν… μπουκιές κοτόπουλου.

Το Twitter αποκάλυψε σήμερα Τετάρτη τα μηνύματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes και αναπαράχθηκαν περισσότερο αυτήν τη χρονιά, καταδεικνύοντας πως ένα ολόκληρο έθνος, η Αμερική, παραμένει διχασμένο μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών και πως η τάση αυτή καταγράφεται και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ, ο οποίος με 44 εκατομμύρια followers στο @realDonaldTrump καταλαμβάνει την 21η θέση στο Twitter, ήταν ο ηγέτης της διεθνούς κοινότητας που απασχόλησε περισσότερο τους χρήστες.

Το tweet με τον Μαντέλα

Αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν τα πήγε άσχημα. Ο πρώην πρόεδρος, ο λογαριασμός του οποίου @BarackObama βρίσκεται στην τρίτη θέση των προσωπικοτήτων που ακολουθούν οι περισσότεροι χρήστες – πίσω από την @katyperry και @justinbieber -, ήταν εκείνος που ανάρτησε το δημοφιλέστερο tweet: συγκέντρωσε σχεδόν 4,6 εκατομμύρια likes για το απόφθεγμα του Νέλσον Μαντέλα, «κανείς δεν γεννιέται μισώντας κάποιον άλλο λόγω του χρώματος του δέρματός του ή του υπόβαθρού του ή της θρησκείας του».

Το εν λόγω μήνυμα συνοδευόταν από φωτογραφία του Ομπάμα να χαιρετά ομάδα με μωρά από το παράθυρο.

Αυτό ήταν και το δεύτερο κατά σειρά μήνυμα με τα περισσότερα retweets, ήτοι 1,7 εκατομμύρια φορές.

Ωστόσο, κανένας πρόεδρος δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τις… δωρεάν μπουκιές κοτόπουλου. Ο 16χρονος Κάρτερ Ουίλκερσον @carterjwm συγκέντρωσε 3,6 εκατομμύρια retweet στην καμπάνια του για τη δωρεάν προμήθεια νάγκετς για ένα χρόνο από το ταχυφαγείο Wendy’s.

Αν και δεν πέτυχε τον στόχο που είχε ορίσει το ταχυφαγείο, 18 εκατομμύρια retweet, τα Wendy’s του έδωσαν τις μπουκιές που επιθυμούσε.

Μεταξύ των ηγετών της διεθνούς κοινότητας, τον Τραμπ ακολουθεί ο @narendramodi της Ινδίας, ο @NicolasMaduro της Βενεζουέλας και ο @RT_Erdogan, ο πρόεδρος της Τουρκίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024