Νύχτα επεισοδίων έξω από το Πολυτεχνείο
Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το Πολυτεχνείο, όταν άγνωστοι πέταξαν μολότοφ προς την παρατεταγμένη διμοιρία των ΜΑΤ.
Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το Πολυτεχνείο.
Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ προς την παρατεταγμένη διμοιρία των ΜΑΤ επί της οδού Πατησίων και Τοσίτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.
Παράλληλα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθησαν πέντε άτομα.
Η ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκεται επί ποδός τις επόμενες ημέρες τόσο για την επίσκεψη Ερντογάν όσο και για την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.
Το δύσκολο τριήμερο έχει συζητηθεί σε αλλεπάλληλες συσκέψεις, ενώ εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον 3.000 – 4.000 αστυνομικοί.
Παράλληλα, στην Αθήνα φθάνουν τούρκοι κομάντος, καθώς τα μέτρα ασφαλείας για τον Ερντογάν θα θυμίζουν επίσκεψη αμερικανού προέδρου. Ακόμη, στα πλάνα της ελληνικής πλευράς βρίσκονται ελεύθεροι σκοπευτές και πυροτεχνουργοί.
in.gr
- Η ναυπήγηση του Εθνικού Πλοίου επί τάπητος στη συνάντηση Κικίλια – Δένδια
- Στο μάτι της «Τερέζας» οι Κανάριες Νήσοι: Άνεμοι 140 χλμ/ώρα, γιγάντια κύματα, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Τι λέει για το Ευαγγέλιο και τους πίνακες – Η ανακοίνωση της γκαλερί
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Χολμς η δωδεκάδα για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Χειροπέδες σε μεγιστάνα πετρελαίου στη Βενεζουέλα – Χωρίς εξηγήσεις η κράτησή του
- Αμερικανικό μπλόκο σε δύο ρωσικά τάνκερ που κατευθύνονται στην Κούβα