Νύχτα επεισοδίων έξω από το Πολυτεχνείο
Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το Πολυτεχνείο, όταν άγνωστοι πέταξαν μολότοφ προς την παρατεταγμένη διμοιρία των ΜΑΤ.
Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το Πολυτεχνείο.
Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ προς την παρατεταγμένη διμοιρία των ΜΑΤ επί της οδού Πατησίων και Τοσίτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.
Παράλληλα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθησαν πέντε άτομα.
Η ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκεται επί ποδός τις επόμενες ημέρες τόσο για την επίσκεψη Ερντογάν όσο και για την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.
Το δύσκολο τριήμερο έχει συζητηθεί σε αλλεπάλληλες συσκέψεις, ενώ εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον 3.000 – 4.000 αστυνομικοί.
Παράλληλα, στην Αθήνα φθάνουν τούρκοι κομάντος, καθώς τα μέτρα ασφαλείας για τον Ερντογάν θα θυμίζουν επίσκεψη αμερικανού προέδρου. Ακόμη, στα πλάνα της ελληνικής πλευράς βρίσκονται ελεύθεροι σκοπευτές και πυροτεχνουργοί.
in.gr
- Ο τρόμος πίσω από τα πονταρίσματα
- Ιράν: «Αδιαπραγμάτευτο» το ζήτημα των πυραύλων, λέει η Τεχεράνη – Χωρίς ορατό αποτέλεσμα οι συνομιλίες με ΗΠΑ
- Μητσοτάκης: Προσπάθεια αλλαγής ατζέντας με τη συνταγματική αναθεώρηση – Ζητά «συνεννόηση χωρίς δογματισμούς»
- Στροφή Αριστερά από τον Τσίπρα – Yπομονή για το νέο κόμμα, οργανωτική φόρμα αναζητούν στελέχη κομμάτων
- Το «κουμπί καταστροφής» της Μάντσεστερ Σίτι και ο φόβος των £2,5 δισ.
- Η Σαρλίζ Θερόν, ο Νέλσον Μαντέλα κι η εμφάνιση-έκπληξη στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2026


