Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη για Αστέρα κόντρα στην Κέρκυρα
Οι «Αρκάδες» ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με τρία τέρματα.

Εύκολη νίκη για Αστέρα κόντρα στην Κέρκυρα

Οι «Αρκάδες» ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με τρία τέρματα.

Τη νίκη που -έστω και προσωρινά- τον οδηγεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Κέρκυρα, με το 4-0 να μην χωρά αμφιβολία για τον ποια ομάδα ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «Αρκάδες» ήταν καταιγιστικοί και πήραν προβάδισμα στο 20′, όταν μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα, ο Μανιάς έκανε το διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής και κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.

Στο 29ο λεπτό οι φίλαθλοι του Αστέρα πανηγύρισαν ξανά, καθώς μετά από βαθιά μπαλιά, ο Αρτυματάς έκανε λάθος κεφαλιά και έβγαλε τετ-α-τετ τον Τόνσο, με τον Αργεντινό να περνάει και τον Γιαννακόπουλο και να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 45′ ολοκληρώθηκε το επιθετικό «σόου» του Αστέρα, καθώς ο Μουνάφο έκανε εξαιρετική κάθετη στον Καλτσά και αυτός από θέση τετ-α-τετ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει (3-0).

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 55′ ανέβηκε κι άλλο ο δείκτης του σκορ. Τότε οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Μανιάς την έστειλε στα δίχτυα της Κέρκυρας, μετατρέποντας το ματς σε θρίαμβο για την ομάδα του.

Ο διαιτητής του αγώνα, Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πασαλίδη, Τσιλιανίδη – Επστάιν, Μπαλάφα.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (78′ Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56′ Ινσάλντο), Μανιάς (66′ Δουβίκας).

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46′ Ζορμπάς), Γεωργίου (46′ Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69′ Ντιόγκο).

in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024