Με καρδιακή προσβολή στο Ελπίς ο Τζίμης Πανούσης [βίντεο]
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε.
Στο νοσοκομείο «Ελπίς» μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Κύτταρο ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατάρρευσε στη σκηνή, μετά από κρίση κολπικής μαρμαρυγής.
Ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση βρίσκονταν δύο γιατροί, οι οποίοι και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Στη διαδρομή προς το νοσοκομείο ο αγαπημένος τραγουδοποιός έπαθε καρδιακή προσβολή μέσα στο ασθενοφόρο.
Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική του Ελπίς και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη.

in.gr
- Η Fed μέσα από τις δηλώσεις του Κέβιν Γουόρς
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές



