Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Ροκφέλερ

Πλήθος τουριστών και ατόμων που θέλησαν να μπουν για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα βρέθηκαν στο κέντρο του Μανχάταν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να παρακολουθήσουν το παραδοσιακό άναμμα του δέντρου στο Rockefeller Center. Τον σκηνικό που έχει στηθεί στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης είναι πραγματικά παραμυθένιο. Τον διακόπτη πάτησε όπως προστάζει η […]

Πλήθος τουριστών και ατόμων που θέλησαν να μπουν για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα βρέθηκαν στο κέντρο του Μανχάταν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να παρακολουθήσουν το παραδοσιακό άναμμα του δέντρου στο Rockefeller Center. Τον σκηνικό που έχει στηθεί στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης είναι πραγματικά παραμυθένιο.

Τον διακόπτη πάτησε όπως προστάζει η παράδοση ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ Ντε Μπλάσιο. Το φετινό δέντρο έχει ύψος 75 ποδών, έχει πάνω από 12 τόνους βάρος, προέρχεται από τη Νορβηγία και έχει διακοσμηθεί με 50.000 λαμπιόνια LED. Το υπέρλαμπρο αστέρι στην κορυφή του δέντρου είναι κατασκευασμένο από πέτρες Swarovski, βάρους 250 κιλών και μήκους 2,8 μέτρων.

Από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ροκφέλερ Σέντερ, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες κατοίκους αλλά κυρίως τουρίστες που επισκέπτονται την πολυσύχναστη μεγαλούπολη κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Παράδοση αποτελεί πλέον και το παγοδρόμιο που στήνεται δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η 85η τελετή μεταδόθηκε απευθείας από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Ένας από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης θα ήταν ο Ματ Λάουερ, ωστόσο απολύθηκε λόγω «ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς» σε συνάδελφο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024