Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιορισμός κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Ελευσίνας - Θήβας

Περιορισμός κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Ελευσίνας – Θήβας

Από την 1η έως και την 23η Δεκεμβρίου 2017 δεν θα επιτρέπεται, για λόγους οδικής ασφάλειας, η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχ. έργων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας - Θήβας, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων «CYCLON») μέχρι τη χ/θ 30,000 (θέση ΚΙΑΦΑ) του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Από την 1η έως και την 23η Δεκεμβρίου 2017 δεν θα επιτρέπεται, για λόγους οδικής ασφάλειας, η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχ. έργων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων «CYCLON») μέχρι τη χ/θ 30,000 (θέση ΚΙΑΦΑ) του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Εξαιρούνται από τον περιορισμό τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, κρατικών κλπ υπηρεσιών, όσα συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί, τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα ΙΧ αυτοκίνητα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου.

Ο συγκεκριμένος κυκλοφοριακός περιορισμός μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024