Ένωση Κεντρώων: Αν είχαν φιλότιμο, έπρεπε να παραιτηθούν
«Αν κάποιοι είχαν φιλότιμο έπρεπε να παραιτηθούν» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων αναφερόμενη στους πλειστηριασμούς.
«Αν κάποιοι είχαν φιλότιμο έπρεπε να παραιτηθούν» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων αναφερόμενη στους πλειστηριασμούς και επισημαίνει πως «παρά τις κραυγές υπεράσπισης των δανειοληπτών, τις διαβεβαιώσεις ότι κανένα σπίτι στο χέρι τραπεζίτη, φθάσαμε τελικά στην αποφράδα ημέρα των πλειστηριασμών και το έγκλημα κατά του ελληνικού λαού αρχίζει, πλέον, να διαπράττεται».
Η Ένωση Κεντρώων, συμπληρώνει η ανακοίνωση, «δηλώνει δημόσια ότι το πρώτο σπίτι όλων των οικογενειών και το δεύτερο σπίτι των οικογενειών με παιδιά θα προστατευτούν οπωσδήποτε και θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη όσοι προσφέρουν τις περιουσίες των πολιτών βορά στα σαρκοφάγα θηρία των Funds».
in.gr
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
