Είναι το πρόσωπο της... μισής χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για τους πρωταθλητές. Ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο νεαρός στόπερ που περιέγραψε την... ελληνική εμπειρία του στην ιστοσελίδα Galsenfoot.com.

Είναι το πρόσωπο της… μισής χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για τους πρωταθλητές. Ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο νεαρός στόπερ που περιέγραψε την… ελληνική εμπειρία του στην ιστοσελίδα Galsenfoot.com.

Εκεί είπε ανάμεσα σε άλλα για:

Την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: Ναι ήταν μία μεταγραφή που έγινε αρκετά γρήγορα. Δεν δίστασα ποτέ για να πάω εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη πρόκληση. Με πίστεψαν, με εμπιστεύθηκαν και με παρακολουθούσαν έναν χρόνο σχεδόν. Πήγα στον Ολυμπιακό δίχως δισταγμό.

Την ζωή στην Ελλάδα: Όλα είναι πολύ καλά.

Την γλώσσα: Είναι δύσκολα τα ελληνικά όμως μπορώ και μιλάω αγγλικά. Προσπαθώ να μάθω και τα ελληνικά. Είναι φυσιολογικό να κάνω κάτι τέτοιο.

Την μετάβασή από την Ligue 2 στο ελληνικό πρωτάθλημα: Θα πω ότι αρχικά δεν ήταν εύκολο. Για έναν μήνα δεν είχα συμμετοχή στην ομάδα με τον παλιό προπονητή (σ.σ. Χάσι). Μετά έφυγε και ήρθε ο νέος τεχνικός που με εμπιστεύθηκε. Σήμερα συνεχίζω. Να δουλεύω καλά και να δείχνω το τι μπορώ να κάνω. Ο κόσμος με αγαπάει και θα συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά και θα δούμε μετά τι θα γίνει.

Το εάν ξέρει άλλους από την Σενεγάλη που έπαιζαν ή παίζουν στην Ελλάδα: Τον Ανρί Καμαρά. Με συμβούλευσε και με βοήθησε αλλά δεν ειδωθήκαμε πολύ γιατί είχε θέματα τραυματισμού. Όχι κάποιον άλλον δεν ξέρω.

Το πολύ καλό του ξεκίνημα με γκολ: Με την βοήθεια του Θεού και την δουλειά στην προπόνηση και με τον προπονητή μου που με βοηθάει τόσο ειλικρινά περιμένω ακόμα πιο καλές εμφανίσεις στο μέλλον.

Τον τίτλο στην Ελλάδα: Είχαμε ένα ξεκίνημα λίγο περίπλοκο. Παίζαμε σε αρκετές διοργανώσεις και αυτό έκανε τα πράγματα πιο περίπλοκα και πιο δύσκολα. Αυτήν την στιγμή είμαστε περισσότερο αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και έχουμε διαφορά ενός πόντου από τον πρώτο. Μέχρι το τέλος ελπίζω και πιστεύω να είμαστε πρώτοι και πρωταθλητές όπως και στα προηγούμενα χρόνια.

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr