Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κέρινο ομοίωμα του Τριντό είναι επική αποτυχία

Το κέρινο ομοίωμα του Τριντό είναι επική αποτυχία

Τα κέρινα ομοιώματα διάσημων προσωπικοτήτων, από γνωστούς καλλιτέχνες μέχρι εξέχοντες πολιτικούς, έχουν άλλοτε τις καλές κι άλλοτε τις κακές στιγμές τους. Και μάλλον στην περίπτωση του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, τα πράγματα δεν πήγαν προς την αναμενόμενη κατεύθυνση… Τι ακριβώς όμως συνέβη; Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Μόντρεαλ παρουσιάστηκε ομοίωμα του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν […]

Τα κέρινα ομοιώματα διάσημων προσωπικοτήτων, από γνωστούς καλλιτέχνες μέχρι εξέχοντες πολιτικούς, έχουν άλλοτε τις καλές κι άλλοτε τις κακές στιγμές τους. Και μάλλον στην περίπτωση του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, τα πράγματα δεν πήγαν προς την αναμενόμενη κατεύθυνση…

Τι ακριβώς όμως συνέβη; Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Μόντρεαλ παρουσιάστηκε ομοίωμα του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, το οποίο τον αναπαριστάνει εμφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία.

Παρότι από το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού εστάλησαν φωτογραφίες στο Grevin Wax Museum και το ομοίωμα εγκρίθηκε στην αρχική του μορφή, το αποτέλεσμα φαίνεται πως δεν ενθουσίασε, κυρίως τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το ET Canada.

Τα σχόλια χρηστών στο Twitter δεν είναι καθόλου θετικά και μάλιστα κάποιοι χαρακτήρισαν το κέρινο ομοίωμα «εφιάλτη».

«Το Μουσείο του Μόντρεαλ αποκάλυψε κέρινο ομοίωμα του Σον Πεν μεταμφιεσμένου σε Τζάστιν Τριντό» αναφέρει ένας χρήστης.

«Το ομοίωμα μοιάζει περισσότερο με τον Τριντό στο μέλλον, όταν θα τον έχει καταλάβει το άγχος στο τέλος της θητείας του και θα αρχίσει να φαίνεται η ηλικία του;» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Θυμίζει περισσότερο τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι» σχολιάζει ένας άλλος χρήστης. «Μήπως μοιάζει στον Ρόμπιν Γουίλιαμς;» ρωτά ένας χρήστης.

Τα κέρινα ομοιώματα δημιουργούνται στη Γαλλία από ομάδα περίπου 20 καλλιτεχνών που δίνουν έμφαση σε λεπτομέρειες όπως τα ρούχα και τα εμφυτεύματα μαλλιών.

Το ομοίωμα του Τζάστιν Τριντό είναι τοποθετημένο δίπλα στα ομοιώματα άλλων πολιτικών, όπως του πατέρα τού νυν πρωθυπουργού, Πιερ Τριντό, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και του Ρενέ Λεβέσκ.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024