Κέρκυρα: Αεροπορική σύνδεση με Βίλνιους από το Μάρτιο
Σύνδεση μεταξύ Κέρκυρας και Βίλνιους, της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018, ανακοίνωσε αεροπορική εταιρεία οικονομικών πτήσεων.
Σύνδεση μεταξύ Κέρκυρας και Βίλνιους, της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018, ανακοίνωσε αεροπορική εταιρεία οικονομικών πτήσεων.
Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει το Μάρτιο και η αεροπορική εταιρεία προσφέρει γι’ αυτό εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές για τις πτήσεις έως και το Μάιο.
«Η καλή συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τις αεροπορικές εταιρείες, τους tour operators και τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού αποδεικνύεται καθημερινά. Τα Ιόνια νησιά πλέον βρίσκονται σταθερά στις προτιμήσεις όλο και περισσότερων παρόχων αεροπορικών συνδέσεων και τα δρομολόγια που συνδέουν τα νησιά μας με προορισμούς του εξωτερικού πληθαίνουν. Εκ παραλλήλου γίνονται ζωηρά βήματα για την επιμήκυνση της σεζόν, διότι οι παραπάνω πτήσεις ξεκινούν από το Μάρτιο του 2018, συνεπώς έχουμε και ποιοτικά και ποσοτικά θετικές επιπτώσεις στην τουριστική οικονομία. Η τουριστική περίοδος του 2018, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις προκρατήσεις που υπάρχουν, θα είναι μια ακόμη καλή χρονιά για τα Ιόνια νησιά» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής, Σπύρος Γαλιατσάτος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αναστάσιος Πεπονής: Συνεπής πορεία
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά
- Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος σχεδιάζουν data center σε τροχιά
- Πηγές ΝΔ: Ο Μανόλη Χνάρης «αδειάζει» το ΠΑΣΟΚ – «Καταρρίφθηκε εκ των έσω το βασικό αφήγημα»

