Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο υπ. Εσωτερικών οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στο υπ. Εσωτερικών οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Εκατοντάδες εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκονται έξω από το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Κλειστοί οι γύρω δρόμοι

Έξω από το υπουργείο Εσωτερικών διαδηλώνουν οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, με βασικά αιτήματα, την άμεση υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου, την άμεση έκδοση ολοκληρωμένης και σαφής διευκρινιστικής εγκυκλίου σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων της Ε.Σ.Σ.Ε. που υπεγράφη πρόσφατα από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την καταβολή των αποδοχών στους συμβασιούχους των Δήμων που παραμένουν απλήρωτοι.

Οι εργαζόμενοι ζητούν ακόμη να μην υπάρξει καμία νέα μείωση των αποδοχών από 1-1-2018 λόγω ξεπαγώματος της μισθολογικής εξέλιξης. «Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις. Γι΄ αυτό λένε φτάνει πια. Θέλουν πλέον η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κάνει πράξη τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις της» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

«Σε διαφορετική περίπτωση είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν το δρόμο των κινητοποιήσεων και της αγωνιστικής-ενωτικής παρέμβασης του κλάδου. Οι εργαζόμενοι ότι κέρδισαν το κέρδισαν με διαρκείς και ανυποχώρητους αγώνες ακόμη και τη δύσκολη μνημονιακή περίοδο» συμπληρώνουν.

in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024