Χαμόγελα για Σπανούλη, εκτός Μιλουτίνοβ, Μάντζαρης, Αγραβάνης
Η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην προπόνηση ήταν η ευχάριστη είδηση
κατά την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, για τον αγώνα με την
Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική της Euroleague (23/11, 21:45). Ο
Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε, όμως τρεις παίκτες του να μένουν εκτός
προπόνησης.
Η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην προπόνηση ήταν η ευχάριστη είδηση κατά την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική της Euroleague (23/11, 21:45). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε, όμως τρεις παίκτες του να μένουν εκτός προπόνησης.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Κολοσσό ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ενοχλήσεις στον αυχένα αισθάνεται ο Δημήτρης Αγραβάνης που δεν είχε ταξιδέψει στη Ρόδο. Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης προκειμένου να ξεκουραστεί.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο Μιλάνο, δεν έκανε ασκήσεις με επαφές. Το ενθαρρυντικό όμως είναι πως ξεκίνησε προπονήσεις και πλέον είναι θέμα να επανέλθει σε φόρμα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας