Συγχαρητήρια στην Φ.Γεννηματά από τον Π.Παυλόπουλο
Τα συγχαρητήριά του στη Φώφη Γεννηματά μετέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Νωρίτερα, με τη νικήτρια των εκλογών στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να την συγχαρεί.
Τα συγχαρητήριά του στη Φώφη Γεννηματά μετέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Φώφη Γεννηματά και την συνεχάρη για την επιτυχία της στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και παράλληλα της ευχήθηκε καλή δύναμη.
Νωρίτερα, με τη νικήτρια των εκλογών στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να την συγχαρεί.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τσίπρας εκφράζει την ελπίδα του, η εκλογή της κ. Γεννηματά να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στο διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, ενώ χαιρετίζει εξάλλου τη συμμετοχή των πολιτών σε πολιτικές διεργασίες.
Αναλυτικά, γνωστοποιώντας το τηλεφώνημά του στην Φώφη Γεννηματά προκειμένου να την συγχαρεί για τη χθεσινή της εκλογή και να της ευχηθεί επιτυχία στα καθήκοντά της, ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει: «Η σημαντική συμμετοχή πολιτών σε πολιτικές διεργασίες είναι ένα θετικό μήνυμα για το πολιτικό μας σύστημα».
«Ελπίζω», καταλήγει ο κ. Τσίπρας, «η εκλογή της να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στο διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, όπως ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής