
Κρουαζιερόπλοιο για την προσωρινή στέγαση πλημμυροπαθών
Το κρουαζιερόπλοιο Aegean Queen θα διατεθεί για την προσωρινή στέγαση των ανθρώπων τα σπίτια των οποίων υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες στη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Το κρουαζιερόπλοιο Aegean Queen θα διατεθεί για την προσωρινή
στέγαση των ανθρώπων τα σπίτια των οποίων υπέστησαν ζημιές από τις
πλημμύρες στη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες με τους Δημάρχους των περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, κκ. Ιωάννα Κριεκούκη, Γιώργο Τσουκαλά και Γρηγόρη Σταμούλη ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία Optimum Shipmanagment Services, η οποία προσφέρθηκε και διαθέτει το κρουαζιερόπλοιο Aegean Queen για την ενδεχόμενη προσωρινή στέγαση των ανθρώπων τα σπίτια των οποίων υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες. Το πλοίο διαθέτει 364 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 914 άτομα.
Επίσης κ. Κουρουμπλής ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού και Ναυτικού για τη διάθεση υδροφόρων οχημάτων, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες υδροδότησης των Δήμων.
Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή παραμένουν στη διάθεση των Δημοτικών Αρχών για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.
in.gr
- Γιορτή σήμερα 5 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν | Κυριακή των Βαΐων και Εορτολόγιο
- Η «Αχίλλειος πτέρνα» έξι κοινωνιών – Τι θα συμβεί αν καταστραφούν οι μονάδες αφαλάτωσης του Κόλπου
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με αυγό
- Πώς η Κίνα ελπίζει ότι θα κερδίσει από τον πόλεμο
- Οι δασμοί του Τραμπ «γιόρτασαν» τα πρώτα τους γενέθλια – Πώς αναδιαμόρφωσαν τις παγκόσμιες αγορές
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια



