Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταστροφική «Ευρυδίκη»: Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα

Καταστροφική «Ευρυδίκη»: Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα, Τρίτη, αφού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα, Τρίτη, αφού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας.

Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά αρχικά στο Ιόνιο, πιθανόν κατά διαστήματα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές) και από το βράδυ στη δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Συναγερμός σε Σύμη, Κέρκυρα και Άργος

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στη Σύμη, όταν αυτοκίνητα έπεσαν στο λιμάνι λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τρία αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από ορμητικό χείμαρρο, ωστόσο ο δήμαρχος του νησιού, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι πρόκειται για 10 με 12 οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε πλωτό του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος. Ακόμη, στο νησί έφτασε κι ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, προκειμένου να συντονίσει τις επιχειρήσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Πολλές ζημιές προκλήθηκαν, ακόμη, στην Κέρκυρα, όπου ένας 57χρονος έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, όταν κατά την επιστροφή της οικογένειάς του στο σπίτι ένας χείμαρρος ακινητοποίησε το όχημα. Η σύζυγος και τα παιδιά του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, όχι όμως και εκείνος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η «Ευρυδίκη» προκάλεσε προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην Αργολίδα, με πλημμυρισμένους δρόμους από την καταρρακτώδη βροχή.

Στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο, ο δρόμος πλημμύρισε με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία. Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι για τους πεζούς και μόνο με αυτοκίνητο μπορούσε κάποιος να τους διασχίσει.

Στο Αργολικό το ρέμα που περνά στο χωριό έχει φουσκώσει, στον κόμβο Νέα Τίρυνθας στη Νέα Εθνική. Επίσης υπήρξαν περιστατικά με πλημμυρισμένα υπόγεια σε Ναύπλιο και Άργος, ενώ η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε και ζημιές, όπως σε κατάστημα στο Ναύπλιο.

in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024