Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» με Νεϊμάρ ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

«Βόμβα» με Νεϊμάρ ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες από τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί έναντι 222 εκ. ευρώ και φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος άσος της γαλλικής ομάδας, θα πρωταγωνιστήσει σ’ ένα νέο μεταγραφικό «σίριαλ». Μόνο που αυτή τη φορά η ίντριγκα θα είναι μεγαλύτερη, όχι μόνο λόγω των χρημάτων που θα «πέσουν στο τραπέζι» αλλά επειδή η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες από τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί έναντι 222 εκ. ευρώ και φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος άσος της γαλλικής ομάδας, θα πρωταγωνιστήσει σ’ ένα νέο μεταγραφικό «σίριαλ».

Μόνο που αυτή τη φορά η ίντριγκα θα είναι μεγαλύτερη, όχι μόνο λόγω των χρημάτων που θα «πέσουν στο τραπέζι» αλλά επειδή η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως οι Μαδριλένοι θα κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους και το…ταμείο τους, για να πάρουν τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί. Αυτό σημαίνει πως η πρόταση της Ρεάλ προς τη γαλλική ομάδα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μεγαλύτερη από 222 εκ. ευρώ, τα λεφτά δηλαδή που έδωσαν οι Παριζιάνοι στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του λατινοαμερικάνου άσου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ρεπορτάζ της Marca προκάλεσε «αναταράξεις» στο Παρίσι, ειδικά μετά τις τελευταίες φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να μην είναι ευτυχισμένος στην Παρί. Βέβαια ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε κατηγορηματικά τα «σενάρια» αποχώρησης από την ομάδα του, ωστόσο πολλά ακούγονται για προβληματικές σχέσεις του Νεϊμάρ με τον Ουνάι Έμερι.

Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο Βραζιλιάνος δεν τα πάει και πολύ καλά με το άλλο αστέρι της Παρί, τον Έντισον Καβάνι ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν και «σενάρια» περί επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

Όπως και να χουν πάντως τα πράγματα ο διεθνής άσος της Παρί θα είναι στο προσκήνιο και το επόμενο καλοκαίρι κι αυτό δεν αφορά μόνο τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Αν όντως η Ρεάλ θελήσει να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη, τότε όλοι θα πρέπει να ετοιμάζονται για το νέο μεγάλο ρεκόρ.

in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024