
Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη
Επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη. Η ΝΔ καταγγέλλει γενικευμένη ανομία, την οποία η κυβέρνηση ενθαρρύνει με την ανοχή της.
Επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη. Ειδικότερα, φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της ΝΔ στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη προξένησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι φθορές έγιναν αντιληπτές το πρωί από στελέχη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.
Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα της πρόσοψης των γραφείων, που βρίσκονται στο ισόγειο, πιθανότατα με μία παλέτα που βρέθηκε στο σημείο. Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.
Η ΝΔ καταγγέλλει γενικευμένη ανομία, την οποία η κυβέρνηση ενθαρρύνει με την ανοχή της.
Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν τα Γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη.
»Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί ότι στην χώρα υπάρχει πια γενικευμένη ανομία την οποία ενθαρρύνει με την ανοχή της.
»Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική, γιατί το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη είναι σημαντικότερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΣΥΡΙΖΑ».
in.gr
- Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου
- Ο Ζήκος το… πιστεύει μετά το 3-0 από τη Βαγιεκάνο: «Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί»
- Κορυφώνεται η μαζική έξοδος του Πάσχα – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, σε επιφυλακή το Λιμενικό
- Απολογείται ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Γκλόρια Στάινεμ στα 92 της: Οι γυναίκες είναι ίσως οι μόνες που γίνονται πιο ριζοσπαστικές με τα χρόνια
- Πώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα ο σκύλος; – Η δύναμη της όσφρησης

