Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πόδι η Ιταλία για τη ρεβάνς με τη Σουηδία

Στο πόδι η Ιταλία για τη ρεβάνς με τη Σουηδία

Η εθνική ομάδα της Σουηδίας πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Ιταλίας (1-0) στο πρώτο μπαράζ των δύο ομάδων για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως η ρεβάνς επί ιταλικού εδάφους το βράδυ της Δευτέρας, αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό άλλωστε μπορεί εύκολα να το καταλάβει κάποιος κι απ' τα πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων, μετά την ήττα της “σκουάντρα ατζούρα” στη Σουηδία.

Η εθνική ομάδα της Σουηδίας πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Ιταλίας (1-0) στο πρώτο μπαράζ των δύο ομάδων για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως η ρεβάνς επί ιταλικού εδάφους το βράδυ της Δευτέρας, αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτό άλλωστε μπορεί εύκολα να το καταλάβει κάποιος κι απ’ τα πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων, μετά την ήττα της “σκουάντρα ατζούρα” στη Σουηδία.

Στην Ιταλία έχει σημάνει “συναγερμός” για τη ρεβάνς, καθώς κανείς στη γειτονική χώρα δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Μουντιάλ.

Η ήττα όμως στο χθεσινό ματς έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους Ιταλούς και όλοι καταλαβαίνουν πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για τους γηπεδούχους.

Το γκολ που πέτυχε ο Γιόχανσον στο πρώτο ματς έχει πλέον διαμορφώσει νέα δεδομένα και η Σουηδία δεν είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και οι Ιταλοί θα έχουν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο ιταλικός Τύπος ασκεί κριτική για την εμφάνιση της “σκουάντα ατζούρα” επί ιταλικού εδάφους, αναφέροντας πως τίποτε δεν έγινε σωστά.

Όπως όμως τόνιζαν χαρακτηριστικά, αυτό που προέχει για την Ιταλία δεν είναι η αναζήτηση ευθυνών για την κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι αλλά η εξασφάλιση της πρόκρισης στο Μουντιάλ.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024