Στην προσαγωγή ενός ημεδαπού άνδρα για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο άνδρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπου και εξετάζεται από τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών για να διαπιστωθεί η ανάμειξή του στη δολοφονία της άτυχης κοπέλας στο χώρο του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών, ενώ όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο άνδρας είναι ηλικίας 55 έως 60 ετών και φέρεται να έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων τόσο από την περιοχή γύρω από το νεκροταφείο, όσο και της Ομόνοιας, όπου κατεγράφη το στίγμα από το κινητό της άτυχης εφοριακού, στην προσπάθειά του να το πουλήσει.

Κίνητρο η ληστεία

Οι πληροφορίες από την ΓΑΔΑ, αναφέρουν πως πρόκειται για τοξικομανή, ο οποίος είχε ως κίνητρο τη ληστεία της 32χρονης Δώρας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η πιθανή αντίσταση της άτυχης κοπέλας, να έκανε τον δράστη να μαχαιρώσει θανάσιμα την κοπέλα και στη συνέχεια να πάρει την τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της.

in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας