Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή για την έξαρση βίας

Κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή για την έξαρση βίας

Για την έξαρση εγκληματικότητας και την αύξηση των φαινομένων βίας, θα κληθεί να απαντήσει σήμερα, στις 10, το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας στην Ώρα του Πρωθυπουργού μετά από επίκαιρη ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για την έξαρση εγκληματικότητας και την αύξηση των φαινομένων βίας, θα
κληθεί να απαντήσει σήμερα, στις 10, το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας στην Ώρα
του Πρωθυπουργού μετά από επίκαιρη ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr, έσπευσε να μιλήσει για αυτογκόλ του προέδρου της ΝΔ. «Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι καταιγιστικές και αποδεικνύουν ότι όλο το ερώτημα του, που βασίζεται σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει την Αθήνα αλλά και το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, ως μια περιοχή ανασφαλή στην οποία επικρατεί η ανομία, γυρίζει μπούμερανγκ στον κ. Μητσοτάκη.

Διότι από ό,τι φαίνεται είναι ο ίδιος και οι συνεργάτες που φέρονται τελικά να εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις, όπως θα έχετε διαβάσει τις τελευταίες ημέρες για όλα όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα, σε σχέση με τον στενό του συνεργάτη και γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Αυγενάκη». Συγκεκριμένα ανέφερε σχετικά με τη Siemens, ότι υπήρχαν «ιδιαίτερες σχέσεις» της εταιρείας με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της ΝΔ τονίζουν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε λασπομαχία στη Βουλή ωστόσο, αν ο κ. Μητσοτάκης προκληθεί θα απαντήσει καταλλήλως.

Χθες, εξάλλου, σε υψηλούς τόνους ήταν η τοποθέτηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη. « Η χώρα», δήλωσε, «βρίσκεται σε κατάσταση γενικευμένης ανομίας. Καθημερινά απειλείται ο απλός, ο πιο αδύναμος πολίτης. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες και περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα, αύριο στη Βουλή, να έρθει και να απολογηθεί γι’ αυτές. Υπάρχουν μια σειρά θέματα επί των οποίων ο κ. Τσίπρας καλείται αύριο να απολογηθεί στη Βουλή. Υπάρχουν βασικά θέματα ανομίας σε ολόκληρη τη χώρα. Υπάρχουν εγκληματικές πράξεις που βασίζονται στο γεγονός ότι κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί για κακούργημα αυτήν την ώρα – με βάση το νόμο Παρασκευόπουλου – είναι ελεύθεροι.».

Επιπλέον, χαρακτήρισε «απέλπιδα» την προσπάθεια της κυβέρνησης «να επαναλαμβάνει πληκτικά, τα τελευταία 9 χρόνια, τη συκοφαντία κατά του κ. Μητσοτάκη» σε ότι αφορά τη Siemens.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του κ. Αυγενάκη, πρόσθεσε, έχει προαναγγείλει ο ίδιος την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη. «Μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι βλέπουμε πολύ συχνά στη δημοσιότητα υποκλαπείσες συνομιλίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας», επισήμανε υπαινικτικά η κυρία Σπυράκη.

in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024