Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και ο Ντάστιν Χόφμαν κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Και ο Ντάστιν Χόφμαν κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Ντάστιν Χόφμαν είναι το νέο όνομα στην σκανδαλολογία αναφορικά με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης του Χόλιγουντ που συνεχίζεται.

Ο Ντάστιν Χόφμαν είναι το νέο όνομα στην σκανδαλολογία αναφορικά με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης του Χόλιγουντ που συνεχίζεται.

Η καταγγελία εις βάρος του 80χρονου Χόφμαν δημοσιεύθηκε την 1η Νοεμβρίου στο «Hollywood Rerporter», από την αρθρογράφο και συγγραφέα Άννα Χάντερ. Η Χάντερ στο άρθρο της καταγγέλλει τον Χόφμαν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θάνατος του εμποράκου» το 1985, στα οποία εκείνη 17 ετών τότε εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής.

Η Άννα Γκράχαμ αναφέρει μεταξύ άλλων στο «Hollywood Rerporter»: Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά, (…) και άρχισε να μιλάει για σεξ.

Όπως αναφέρει η Χάντερ η παρενόχληση εναντίον της ήταν τόσο ωμή που η ίδια κατέληγε να ξεσπά σε κλάματα ενώ κρατούσε και ημερολόγιο για τα όσα συνέβαιναν. Όπως σημειώνει σε ένα άλλο σημείο του άρθρου της: «Συνόδευσα τον Ντάστιν στην λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος».

Ο Ντάστιν Χόφμαν, απάντησε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι φρικτά για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024