Απεβίωσε ο Αμπουμπακάρι Γιακούμπου, πρώην παίκτης του Αγιαξ
Αδιευκρίνιστα παραμένουν -μέχρι στιγμής- τα αίτια θανάτου του
Αμπουμπακάρι Γιακούμπου. Ο εκλιπών απεβίωσε σε ηλικία 36 ετών, σε
νοσοκομείο της πόλης Τέμα, που βρίσκεται στην Νότια Γκάνα, χώρα
καταγωγής του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Αγιαξ.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν -μέχρι στιγμής- τα αίτια θανάτου του Αμπουμπακάρι Γιακούμπου. Ο εκλιπών απεβίωσε σε ηλικία 36 ετών, σε νοσοκομείο της πόλης Τέμα, που βρίσκεται στην Νότια Γκάνα, χώρα καταγωγής του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Αγιαξ.
Ο Γιακούμπου έκανε καριέρα στα ολλανδικά γήπεδα με τα «χρώματα» του «Αίαντα» (σ.σ. 65 συμμετοχές) και της Φίτεσε (80 εμφανίσεις), ενώ στο διάστημα 2002-2006 αγωνίσθηκε 16 φορές με την εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι