Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού σε τρία νοσοκομεία

Προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού σε τρία νοσοκομεία

Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρούν τα νοσοκομεία Πρέβεζας, Λευκάδας και το Κοργιαλένειο-Μπενάκειο-ΕΕΣ στην Αθήνα. Πρόκειται για θέσεις στην καθαριότητα, τη φύλαξη και την ασφάλεια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρούν τα νοσοκομεία Πρέβεζας, Λευκάδας και το Κοργιαλένειο-Μπενάκειο-ΕΕΣ στην Αθήνα. Πρόκειται για θέσεις στην καθαριότητα, τη φύλαξη και την ασφάλεια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Ειδικότερα, το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας προχωρά στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,συνολικάεννέα (9) ατόμων προσωπικού καθαριότητας για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσώνπεριστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τηναίτησημε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και νατην υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο,εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτεταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθηδιεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας – Σελευκείας 2, Τ.Κ. 48100 ΠΕΒΕΖΑ απευθύνοντάςτην στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Σταυρούλας Τσούκα (τηλ.επικοινωνίας: 26823-61300-302).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναιδέκα (10) ημέρες(υπολογιζόμενεςημερολογιακά)και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σετοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα καταστήματα πουπροκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις και στο χώρο των ανακοινώσεων του ΔημοτικούΚαταστήματος του Δήμου Πρέβεζας, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναιτυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με τηνπαρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσιααργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας προχωρά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένουχρόνου, συνολικάδέκα (10) ατόμωνΥΕ προσωπικού καθαριότηταςγια την αντιμετώπιση απρόβλεπτωνκαι επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τηναίτησημε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούςπρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσιααρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στηνακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, Αριστοτέλη Βαλαωρίτη 24, ΤΚ.:31100 – Λευκάδα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού(τηλ. επικοινωνίας:26453 60334 – 264).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναιδέκα (10) ημέρες(υπολογιζόμενεςημερολογιακά)και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης τηςπαρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μαςκαι στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Λευκάδας, στονοποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη τηςδημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρηςτης τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μηεργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τέλος, το Γενικό Νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο ΕΕΣ, στην Αθήνα, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάογδόντα δύο (82) ατόμωνγια την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

– 8 ΔΕ Προσωπικού Ασφαλείας
– 10 ΥΕ Προσωπικό Φύλαξης
– 64 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τηναίτησημε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθηδιεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ.» Αθανασάκη 2 Αμπελόκηποι – Αθήνα Τ.Κ. 115 26, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας, υπόψη κας Παυλοπούλου Ειρήνης-Ευθυμίας (Τηλ. Επικοινωνίας: 213068919).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης τηςπαρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων τουδημοτικού καταστήματος,εφόσον ηανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρωπροθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι,κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίαςμετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε το κείμενο τηςπροκήρυξης.

health.in.gr

Only in

Το μεταναστευτικό, η Ακροδεξιά και η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης

Όταν η πολυθρύλητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» μπαίνει για πολλοστή φορά στο «ζύγι» της δυστοπικής μικροπολιτικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024