Συλλήψεις για κλοπή αντικειμένων και παράνομη μεταφορά πετρελαίου
Στη σύλληψη 34χρονου για κλοπή αντικειμένων αξίας 2.500 ευρώ, προχώρησαν χθες το απόγευμα στη Βέροια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας της περιοχής. Ενώ στον Προμαχώνα Σερρών συνελήφθη 66χρονος παράνομη εισαγωγή στη χώρα 110 λίτρων πετρελαίου.
Στη σύλληψη 34χρονου για κλοπή αντικειμένων αξίας 2.500 ευρώ, προχώρησαν χθες το απόγευμα στη Βέροια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας της περιοχής. Ενώ στον Προμαχώνα Σερρών συνελήφθη 66χρονος παράνομη εισαγωγή στη χώρα 110 λίτρων πετρελαίου.
Στην πρώτη περίπτωση, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών αρχών Βέροιας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 34χρονος διέρρηξε γραφείο στην πόλη και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν.
Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στην περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, προχώρησαν τη σύλληψη 66χρονου για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 66χρονος είχε εισάγει και μετέφερε σε όχημα, έξι δοχεία με συνολικά 110 λίτρα πετρέλαιο, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Οι Λέικερς στο κυνήγι του Αντετοκούνμπο: Το σχέδιο για να πάει ο Γιάννης στο Λος Άντζελες
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων
- Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για την ΕΣΔΑ… αν ξέρουν τι είναι
- Πράξη φιλοζωίας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεπόρτερ ήπιε αλκοόλ, άρχισε να λέει ασυναρτησίες, έγινε viral και ζήτησε συγγνώμη
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια στο MEGA