Φαρμακεία: Συνεχίζεται η αναστολή χορήγησης ιατροτεχνολογικών υλικών
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην έκτακτη συνεδρίαση του, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, αποφάσισε τη συνέχιση της αναστολής χορήγησης με πίστωση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, έκτος των αναλωσίμων σακχαρώδους διαβήτη, λόγω της μη λειτουργίας του συστήματος e –DAPY.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην έκτακτη συνεδρίαση του, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, αποφάσισε τη συνέχιση της αναστολήςχορήγησης με πίστωση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, έκτος των αναλωσίμων σακχαρώδους διαβήτη, λόγω της μη λειτουργίας του συστήματος e –DAPY.
Έτσι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν να παίρνουν με πίστωση από τα φαρμακεία μόνο αναλώσιμα για τον διαβήτη, μέχρι να λειτουργήσει η εφαρμογή.
«Η απόφαση ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία ασθενών και φαρμακοποιών οι οποίοι χωρίς την λειτουργία του συστήματος δεν γνωρίζουν ποια προϊόντα καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, σε ποιες τιμές και πώς και αν θα αποζημιώνονται», αναφέρει ο ΠΦΣ σε ανακοίνωσή του.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» στο Ντονμπάς – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι


