Αποφασίστηκε η διαδικασία του debate στην Κεντροαριστερά
Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο πρώτο debate της Κεντροαριστεράς με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων αρχηγών.
Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 21:00, ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις για τον καθορισμό των διαδικαστικών λεπτομερειών του πρώτου debate για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς.
Η συζήτηση, την οποία θα συντονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου, θα ξεκινήσει με ένα κοινό ερώτημα για τον καθέναν.
Στη συνέχεια, θα υπάρξουν τρεις κύκλοι ερωτήσεων – απαντήσεων για το νέο φορέα, την οικονομία και την ανάπτυξη, τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα, ενώ θα ακολουθήσει ένας επιπλέον γύρος, στον οποίο ο κάθε μονομάχος θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερώτημα σε συνυποψήφιό του.
Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με σύντομη τοποθέτηση του κάθε υποψηφίου.
in.gr
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»

