Επισκέψεις στελεχών της ΝΔ σε νοσοκομεία
Σειρά επισκέψεων σε νοσοκομεία και δομές υγείας του λεκανοπεδίου Αττικής ξεκινούν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας, Βασίλη Οικονόμου.
Σειρά επισκέψεων σε νοσοκομεία και δομές υγείας του λεκανοπεδίου Αττικής ξεκινούν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας, Βασίλη Οικονόμου.
Το «γαλάζιο» κλιμάκιο ξεκινά τη συγκεκριμένη δράση από το ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», όπου σήμερα στις 11.30 π.μ. θα βρεθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να καταγράψει τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι, γιατροί και ασθενείς με σκοπό να προτείνει λύσεις.
«Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ» υποστήριξε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε πως η χώρα «πληρώνει» ακριβά τα «μεγάλα» λόγια και τις «κάλπικες» υποσχέσεις.
«Η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις» κατέληξε ο τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
in.gr
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]

