Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες εμφάνισης χολέρας στο «Έλενα Βενιζέλου»
Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν οι καταγγελίες για την εμφάνιση χολέρας στο νοσοκομείο -μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών να ζητά έρευνα για το ενδεχόμενο διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν οι καταγγελίες για την εμφάνιση χολέρας στο νοσοκομείο -μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος μετά από σχετικό έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο διευκρινίζεται ότι δεν τεκμηριώνεται η εμφάνιση χολέρας στο μαιευτήριο διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν τυχόν διαπράχθηκε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Στο έγγραφό του αυτό το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει ότι «με τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα δεν τεκμηριώνεται η παρουσία εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) από τον εργαστηριακό έλεγχο. Επιπλέον κανένα κρούσμα νόσου δεν έχει αναφερθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ».
Μίνα Μουστάκα
in.gr
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup